--> -->
t-ART-alom Kulturális Alapítvány
Content Cultural Foundation

2012. március 14. legutolsó frissítés

Lószállító Galéria - Trailer Gallery

Lovainkat otthon hagyva Barnagról, egy kis Balaton-felvidéki faluból indul az a kicsi galéria kiállítás és projekt sorozatával, melyet a lószállítónkban rendezünk - terveink szerint 2012 nyarától rendszeresen. A magyar és a nemzetközi kortárs képzőművészet utazik így a maga interdiszciplináris mivoltában. Olyan művészek műveit mutatjuk be, akik fogékonyak a helyszín különleges és egyedülálló adottságaira és örömmel reflektálnak rá.

Az első bemutatkozó csoportos kiállításon magyar és nemzetközi művészek műveiből rendezzük be az általunk kedvelt és különben gyakran valóban lószállítóként használt teret. A klasszikus értelemben vett szobrászat, festészet mellett megjelenik a videó, fotó, performance és más különféle médiumok. A műveknek a lószállító mind formai, mind gondolati síkon olyan keretet ad, mely újabb lehetőségeket, tapasztalatot, játékot ajánl fel az alkotók, valamint a kiállítás látogatói számára.

A Galéria Budapesten, Balatonfüreden és Tihanyban mutatkozik be először 2012 nyarán. Az ünnepi megnyitó-sorozat és a kiállítás további részletei hamarosan honlapunkon megtalálhatók.

Program: Veszely Beáta veszelyb(kukac)gmail.com

Projekt Manager: Nyitrai Orsolya nyorsi(kukac)c3.hu

Tulajdonosok: Szmrecsányi Márton és Veszely Beáta

 

Jelentkezést telefonon: +36-20-311-7764
vagy e-mailben: info(kukac)tartalomka.hu

 

Copyright (c) 2011. t-ART-alom