t-ART-alom Kulturális Alapítvány
Content Cultural Foundation

2012. február 1. legutolsó frissítés

 

Célok és tervek:

Bemutatkozás:

2006-ban költöztem családommal Balatonfüredre. A hely szépsége és békéje volt elsősorban az a vonzerő, amely idehozott bennünket. Gyermekeim barátai révén ismerkedtem meg a szülőkkel, és az Ő kérésükre alakult ez a műhely, amely hiánypótlónak bizonyult. A műterem befogadja a 6-14 éves korosztályt, és a kortárs képzőművészet megismertetését tűzte ki célul. Azt a művészetpedagógiát, amelyet képviselek, s amely a jelenből, a jelen ismereteiből fejti meg a múltat, tanulóéveim alatt, majd baráti és szakmai kapcsolataimon keresztül ismertem meg.

Nagy vágyam, hogy Balatonfüredre csábítsam azon kortárs művészeket, akikkel szerencsém volt együtt dolgozni tanulmányaim és pályám során. 2009 év végén elhatároztam, hogy olyan programokat találok ki, amelyek ezeket a témákat ölelik fel. Médiaművészként mindig is a művészet határterületei érdekeltek, és első körben a zene és a képzőművészet volt az, amely foglalkoztatott.

Örülök, hogy megtaláltam azokat a művészeket, akiket hozzám hasonlóan érdekelnek ezek az „összemosódások”, és nagy elismerés volt számomra, hogy a Vaszary Villa értékesnek találta az ötletemet, és befogadta a P:art:i:túra Kurzus névre hallgató összművészeti kezdeményezést. Ennek sikerén felbuzdulva számos tervem van még, amely számot tarthat Balatonfüred lakosságának érdeklődésére. Programjaim főként a fiatalokat, kis- és középiskolásokat célozzák meg úgy, hogy azok szüleiknek is szórakozást nyújtsanak. Ezek az események amellett, hogy alkalmasak a valódi tehetségek felkutatására, idegenforgalmi, s így gazdasági szempontból sem elhanyagolhatóak.

Egyelőre ezek tervek, de a kezdeti siker arra ösztönöz, hogy folytassam ötleteim megvalósítását, és hogy alkotótársaimmal segítséget nyújtsunk a tehetséges fiataloknak művészetük kiteljesedésében.

TÁMOGATÓKAT KERESÜNK PROGRAMJAINKHOZ!

Programok:

2012

  • Évközi rajzszakkör (február 3-tól minden pénteken, igény szerint bővíthető csütörtöki napokra is)

  • Amíg a mama főz… (március 10-től minden szombaton de. 10-11.30-ig)

  • P:art:i:túra Kurzus (2012. augusztus 16-26-ig)

  • MESEKÉZ (2012. zene és képzőművészet összefonódása 6-12 éves gyerekeknek)

  • Alkotóműhely 2012. június 25-augusztus 3.

  • Bőrönd Művek

  • Lószállító Galéria

2013

  • Művészeti fesztivál programok

 

Információ telefonon: +36-20-311-7764
vagy e-mailben: info(kukac)tartalomka.hu

Copyright (c) 2011. t-ART-alom