t-ART-alom Kulturális Alapítvány
Content Cultural Foundation

2012. február 1. legutolsó frissítés

 

Az Alapítvány tartós közérdekű célja:

A.) 1. széleskörű kapcsolatteremtés a tudományos és a vizuális művészeti világ között, illetve átjárás elősegítése a művészeti ágak határterületeiben amatőr és diplomás művészek számára.
2. amatőr képzőművészek tevékenységéhez élettér biztosítása, közös műterem lehetőség megteremtése, felszereléssel.
3. fiatal művészek projektjeinek támogatása, ösztöndíjazása, megjelenésük elősegítése
B.) Az Alapítvány tartós közérdekű célját az alábbi konkrét tevékenységekkel valósítja meg:
- A különféle művészeti ágak közötti átjárás elősegítése, találkozási pont létesítése a művészeteket kedvelő diákok, friss diplomások részére és alkotások számára. Az érintettek valós tervezési feladatokban történő  részvételének segítése.
- Az alapítvány céljainak megvalósítása érdekében műtermet alakít ki, kiállításokat, előadásokat rendez, alkotói programokhoz tartozó kiegészítő tevékenységet végez, művésztelepet létesít, honlapot szerkeszt, galériát tart fenn kiállítások céljából.
- Elősegíti a kapcsolatteremtést kortárs alkotók és művészeti csoportok között, kiváltképp a magyarországi és az úniós művészeket illetően.
- A műtermi foglalkozásokon résztvevő hallgatók, diákok részére a kortárs művészeti technológiákat, anyaghasználatot ismertet meg és eszközhasználatot biztosít.
- A környezettudatos és környezettakarékos gazdálkodást szem előtt tartja és programjaival erősíti ezen szemléleteknek a kialakítását a művészetekre fogékony diákokban.

Információ telefonon: +36-20-311-7764
vagy e-mailben: info(kukac)tartalomka.hu

Copyright (c) 2011. t-ART-alom